Zoeken naar psychotherapie opleiding

psychotherapie opleiding
 
Psychotherapie opleidingen.
GITP CGT opleidingen. Opleiding Cognitief Gedragstherapeut. RINO groep psychotherapeutische referentiekaders. Kienhorst van den Bout Cursussen, trainingen workshops. Basisopleiding tot Mindfulness Trainer/Therapeut. Cure Care CGT basisopleiding. Cognitieve Gedragstherapie Cursussen Opleidingen. Vereniging Gedrag en Cognitieve Therapie VGCt. Vlaamse Vereniging v. Spon Postdoctorale Opleidingen.
September 2018: start opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut in Amsterdam NVPP.
Per september 2018 zal in Amsterdam waarschijnlijk weer een 4-jarige opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut van start gaan. De opleiding bestaat uit.: een cursorisch gedeelte met ruim aandacht voor de theorie en techniek van psychoanalytische evidence based behandelingen en de toepassing hiervan in de huidige GGZ praktijk. een leeranalyse of psychoanalytische psychotherapie.
Opleiding Integratieve Psychotherapie BGL partners.
Leeromgeving Online inschrijven. Opleiding Integratieve Psychotherapie. Gedurende de opleiding Integratieve Psychotherapie ontwikkelt u competenties waarmee u een gezonde ontwikkeling van cliënten kunt stimuleren en krijgt u handvatten aangereikt om problemen van sociale, emotionele, psychosomatische en relationele aard adequaat aan te pakken.
Opleiding Psychotherapeut Lentis GGZ Groningen Specialistische en basis GGZ.
diagnostiek en indicatiestelling inzake psychotherapie. De opleiding leidt tot inschrijving in het BIG register artikel 3 psychotherapeut. De psychotherapeut is daarmee is bevoegd zelfstandig als psycholoog te werken. Het theoretisch deel van deze opleiding volg je bij PPO Groningen Postmaster Psychologie en Pedagogie opleidingen.
Opleiding: Integratieve Psychotherapie Millian.
Tijdens de opleiding Integratieve Psychotherapie van BGL worden actief inzichten en methodieken uit verschillende psychotherapeutische stromingen samengebracht. Zo kunt u als therapeut uw cliënten maatwerk bieden. Over de opleiding. De opleiding Integratieve Psychotherapie heeft een aantal kenmerken. Dit zijn de belangrijkste.:
Psychotherapeut Parnassia Academie.
De opleiding tot psychotherapeut is gericht op het onderzoeken en behandelen van patiënten in een individuele setting en in een groepssetting dan wel een gezins en relatiesetting. Tijdens de opleiding doe je ervaring op met onderzoek en behandeling van volwassenen, oudere patiënten en kinderen/jongeren.
Psychotherapeut VO RINO Zuid.
In het basisdeel komen alle psychotherapeutische referentiekaders aan de orde en wordt een module psychodiagnostiek gegeven. In het specialistisch deel kan een deelnemer zich verdiepen in tenminste drie van de vijf psychotherapeutische methodieken cognitieve gedragstherapie/schematherapie, psychoanalytische psychotherapie, cliëntgerichte psychotherapie, systeemtherapie en groepspsychotherapie. Met deze tweedeling is de tegenstelling tussen de vierjarige psychotherapie opleiding enerzijds en de daarvan afgeleide verkorte opleiding voor gz-psychologen anderzijds opgeheven.
Psychotherapie De Nederlandse Academie De Nederlandse Academie.
De Nederlandse Academie is een particuliere onderwijsstichting en verzorgt sinds 1979 mensgerichte opleidingen, trainingen en workshops in Psychotherapie, Counseling Coaching. Wij hebben de hoogste Europese onderscheiding als opleidingsinstituut in psychotherapie in Europa: de EAPTI-status. Na afloop van de 4-jarige opleiding kun je direct het hoogste keurmerk voor een individuele therapeut in Europa aanvragen: het ECP.

Contacteer ons