Zoeken naar integratieve psychotherapie opleiding

integratieve psychotherapie opleiding
 
Academie Vesta Welkom bij Academie Vesta.
Psychotherapie basis 25, jaar. Integratieve psychotherapie 4 jaar. Integratieve kinder en jeugdcounseling 2 jaar. Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie basis 25, jaar. Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie 4 jaar. De drie en vierjarige opleidingen kinder en jeugd psychotherapie zijn inclusief de erkende opleiding Psychosociale Basiskennis volgens de Plato normen.
Opleiding Beroep.
Gevonden in andere categorieën.: Gebruik persoonlijk profiel. Minder dan 10km. Minder dan 20km. Minder dan 40km. Minder dan 60km. Minder dan 100km. zoeken in de regio.: Grond, Weg en Waterbouw. Muziek, Kunst Cultuur. Meerdere selecties: CTRL toets. Laatste 3 maanden.
Praktijk de Kroo Geestelijk Beter' Integratieve Psychotherapie Zeeland.
In 2017 heb ik een 4-jarige opleiding afgerond aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychotherapie in Gent. Een door de NAP Nederlandse Associatie voor Psychotherapie erkende opleiding. Over de grens in België ben ik psychotherapeut en in Nederland houder van het European Certificate Psychotherapy ECP.
Psychotherapie Ciska Mastenbroek Integraal Medisch Centrum.
Sinds 1994 ben ik als psycholoog werkzaam in de gezondheidszorg en bij de landelijke patiëntenvereniging. Daarnaast ben ik klassiek hypnotherapeut en volg momenteel de opleiding integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie N.A.P. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen N.I.P.
Opleiding: Integratieve Psychotherapie Millian.
Tijdens de opleiding Integratieve Psychotherapie van BGL worden actief inzichten en methodieken uit verschillende psychotherapeutische stromingen samengebracht. Zo kunt u als therapeut uw cliënten maatwerk bieden. Over de opleiding. De opleiding Integratieve Psychotherapie heeft een aantal kenmerken. Dit zijn de belangrijkste.:
Over Ingrid van der Kuijl Praktijk voor Integratieve Psychotherapie.
In 2010 heb ik de opleiding Integratieve Psychotherapie afgerond. In 2011 heb ik de jaar training tot EFT-beoefenaar gevolgd. In 2016 heb ik de opleiding Algemene Medische en Psychosociale Basiskennis afgerond en tenslotte in 2017 het diploma Basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen ontvangen.
Over Nicole Praktijk Zin Zelf.
Na het behalen van haar diploma Integratieve Counseling aan de Academie Vesta, heeft zij haar eigen praktijk geopend. In deze praktijk begeleidt zij mensen in het vinden van de antwoorden op hun hulpvragen. Om in de begeleiding waar nodig meer verdieping aan te kunnen brengen, heeft ze de opleiding integratieve psychotherapie gevolgd.
Opleidingsinstituut PPO.
Opleiding voor psychoanalytisch psychotherapeut in Groningen. Mentaliseren Bevorderende Therapie MBT. Persoonsgerichte, experiëntiële psychotherapie PEPT. Hechting en relatiebreuken bij complexe problematiek. CGT aangescherpt: update FABAs en focus op therapeutisch proces. Mindfulness Based Cognitive Therapy MBCT. Specialistische cursus groepstherapie. Hypnose en hypnotherapie. Psychotherapie bij ouderen. Specialistische opleiding voor psychoanalytisch psychotherapeut.

Contacteer ons