Resultaten voor integratieve psychotherapie

integratieve psychotherapie
 
Opleiding: Integratieve Psychotherapie Millian.
Integratieve Psychotherapie wordt onder meer toegepast bij de behandeling van psychische en psychosomatische problemen, bijvoorbeeld bij angst en stressklachten, rook en eetverslavingen, depressieve klachten, posttraumatische stressstoornissen, zingevingproblematiek, slaapproblemen, allergieën en pijnbestrijding. Ook binnen de trainings en onderwijswereld kan Integratieve Psychotherapie als een krachtig hulpmiddel worden gebruikt bij het verbeteren van leer en sportprestaties, het stimuleren van creativiteit, voor persoonlijke ontwikkeling en voor individuele leerlingbegeleiding.
Home.
Elke keer weer ging ik weg met een groot gevoel van zachtheid en kracht en vooral een ontzettende zin om de deur uit te stappen en alle schatten van inzichten met me mee te nemen, mijn leven in. Psycholoog en Integratief Therapeut drs. Alessandra Sichi Praktijk voor Integratieve Psychotherapie 06 44 190 172 e-mail N.Beetsstraat 128 Amsterdam Lid: VIT, RBCZ, kvk.
Integratieve psychotherapie Praktijk Zin Zelf.
Wat is psychotherapie? Naast integratieve counseling wordt er binnen praktijk Zin Zelf ook integratieve psychotherapie aangeboden. Je kan kiezen voor psychotherapie bij hulpvragen waaraan een dieperliggend probleem of trauma ten grondslag ligt. Je onderzoekt in gesprek met de therapeut waar de moeilijkheden die je ervaart uit voortkomen.
Integratieve Psychotherapie Praktijk Hartkracht.
Klachten kunnen ontstaan in verschillende lagen van een mens, zoals de emotionele, fysieke, cognitieve en spirituele laag. Binnen de integratieve psychotherapie werkt men holistisch met de cliënt, dit wil zeggen dat de therapeut naar het totaalbeeld kijkt en niet slechts naar een deel.
Academie Vesta Welkom bij Academie Vesta.
Psychotherapie basis 25, jaar. Integratieve psychotherapie 4 jaar. Integratieve kinder en jeugdcounseling 2 jaar. Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie basis 25, jaar. Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie 4 jaar. De drie en vierjarige opleidingen kinder en jeugd psychotherapie zijn inclusief de erkende opleiding Psychosociale Basiskennis volgens de Plato normen.
Wat is integratieve therapie?
Dit door bovengenoemde niveaus samen te brengen in één therapie, op een manier die bij jou past, met veel ruimte voor je eigen verantwoordelijkheid. In de Integratieve Psychotherapie gaan we er vanuit dat de cliënt ten aanzien van zijn vraag de deskundige is: de kennis over oorzaken en de oplossingsmogelijkheden zijn aanwezig in de cliënt.
Opleiding Integratieve Psychotherapie BGL partners.
Leeromgeving Online inschrijven. Opleiding Integratieve Psychotherapie. Gedurende de opleiding Integratieve Psychotherapie ontwikkelt u competenties waarmee u een gezonde ontwikkeling van cliënten kunt stimuleren en krijgt u handvatten aangereikt om problemen van sociale, emotionele, psychosomatische en relationele aard adequaat aan te pakken.
Integratief therapeut integratieve therapie Vind-een-therapeut.nl.
Levend bloed analyse. Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding. MBCT mindfulness based cognitieve therapie. NLP neuro linguistic programming. Omega health coaching. Online psychotherapie / email psychotherapie. Online-therapie / email therapie / internet therapie. PMT Psychomotorische therapie. PSKT psychomotorische kindertherapie. Psychologische zorg en hulpverlening.

Contacteer ons