Zoeken naar integratieve psychotherapie

integratieve psychotherapie
 
Volwassenen.
Voor meer informatie over de integratieve psychotherapie de werkwijze, het delenwerk en de centrale plek van u als client kunt u terecht op de site van de Nederlands Academie voor Psychotherapie www.academie-psychotherapie.nl. In het bijzonder het verslag van het EAIP congres onder kopje psychotherapie en het Europese Psychotherapie profiel is illustratief.
Praktijk Boedart wie ben ik.
Dit kan erin resulteren dat we soms, wanneer je daar behoefte aan hebt, de benenwagen pakken en de natuur opzoeken om gebruik te maken van de symboliek en rust die daar aanwezig is. 2317 GA Leiden. wie ben ik. wat is integratieve psychotherapie.
Integratieve kindertherapie De Droomboom.
De opleiding tot Integratieve Kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie duurt 4 jaar. De opleiding is zo opgebouwd dat ik in het eerste jaar ben opgeleid tot Kinderpersonalcoach en tijdens het tweede jaar tot Kinderpersonalcounselor, na mijn 3e jaar ben ik Kindermediator om vervolgens in 2017 af te studeren als Integratieve Kindertherapeut.
Praktijk Psycho-Hypnotherapie en EMDR Rouwverwerking in Hoorn.
Mijn naam is Matty de Vries 1962 en ik geniet dagelijks van het werk in mijn praktijk voor Integratieve Psychotherapie, hypnotherapie, EMDR en coaching. Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik een gedegen studie integratieve psychotherapie gevolgd, later aangevuld met psycho-hypnotherapie en Algemene Psychotherapie Wetenschappen, bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.
Persoonlijke aandacht Therapie van der Heul.
Als je klachten of vragen hebt waar je even niet meer alleen uitkomt, ben je van harte welkom in mijn praktijk. Op deze site informeer ik je graag over wat psychotherapie is, met welke klachten je terecht kunt en hoe ik werk.
Integratieve psychotherapie bij CIG Amsterdam.
U bevindt zich hier.: In de integratieve psychotherapie staat de cliënt centraal en niet een specifieke therapeutische stroming. Dat betekent dat de therapeut er is om de cliënt te ondersteunen in het vinden van zijn/haar eigen antwoorden op ontstane problemen.
Integratieve psychotherapie.
Integratieve psychotherapie is een krachtige therapievorm, die ingezet kan worden voor een grote diversiteit aan problemen bij zowel emotionele en psychische problemen als psychosomatische klachten en bij traumaverwerking. Oude gewoontes en overtuigingen uit de kindertijd. Bij integratieve psychotherapie gaan we ervan uit dat gewoonten en overtuigingen zijn ontwikkeld in de kindertijd.
Integratieve Psychotherapie.
Dat geeft houvast en overzicht. Carin Freid heeft haar eigen praktijk voor Integratieve Psychotherapie en EDMR, supervisie en coachting en werkt bij een orthopedisch centrum met jongeren met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Daarnaast is ze docent, supervisor en assessor bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Contacteer ons