Resultaten voor centrum psychotherapie

centrum psychotherapie
 
Centrum Zijnsoriëntatie Nederland en België.
Opleiding Zijnsoriëntatie opgenomen in het register van de SNRO. Centrum Zijnsoriëntatie opgenomen in CRKBO register. Bel voor hulp 31 030 2621487 of stuur ons een bericht. Sponsoring Centrum Zijnsoriëntatie. Als je je bestellingen bij Bol via deze weg doet, sponsort Bol Centrum Zijnsoriëntatie.
Pro Persona, Centrum voor Psychotherapie Lunteren.
2 personen vinden dit een nuttige waardering. Reactie van/namens GGZ Pro Persona, Centrum voor Psychotherapie Lunteren. geplaatst op 14 november 2018. Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van uw behandeling in het Centrum voor Psychotherapie, als ook voor de suggesties.
Centrum voor Psychotherapie en Psychotrauma de Jongh in Bilthoven Psycholoog Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Centrum Voor Psychotherapie En. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Centrum voor Psychotherapie en Psychotrauma de Jongh in Bilthoven. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Centrum voor Psychotherapie en Psychotrauma de Jongh Bilthoven.
G-kracht: Home.
G-kracht psychomedisch centrum BV biedt, als GGZ-instelling zowel specialistische GGZ als generalistische basis GGZ aan. G-kracht biedt ambulante psychologisch en psychofarmacologische behandeling voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek. Psychodiagnostiek en psychiatrisch onderzoek is vaak een onderdeel van de behandeling, maar kan ook apart worden aangeboden.
Centrum in Balans Voor sportfysiotherapie, lichaamsgerichte psychotherapie, ademtherapie, haptotherapie en relatietherapie.
Bij Centrum In Balans ben je aan het juiste adres voor professionele hulp en begeleiding. Wij kijken samen welke therapie het beste bij je past. Ons team bestaat uit vijf therapeuten met verschillende specialismen die jou kunnen ondersteunen. In onze praktijk werkt één haptotherapeut die tevens relatietherapeut is, twee therapeuten die lichaamsgerichte psychotherapie geven waarvan er één ook ademtherapeut is, en twee fysiotherapeuten waaronder een sportfysiotherapeut.
Expertisecentrum voor persoonlijkheidsstoornissen Mediant Gewoon Goede Zorg in Twente.
In het Centrum wordt zowel sociaal maatschappelijke begeleiding geboden als meer of minder intensieve vormen van psychotherapie. De specialistische psychotherapieën die wij veel inzetten zijn schematherapie en Mentalization Based Treatment MBT. Hiernaast zijn wij ook bezig om Affect Phobia Therapie een plaats te geven binnen ons centrum en bieden wij algemene psychotherapeutische trainingen en groepen aan gericht op specifieke problemen of doelgroepen.
Gezondheidscentrum Molenakker te Weert.
In dit centrum zijn diverse zorg en dienstverleners gevestigd. Persoonlijk staan we allemaal garant voor de juiste zorg en hebben onderling een goede samenwerking. Op deze website vindt u informatie over de diverse diensten die wij aanbieden. Kies een zorg of dienstverlener.
Centrum Quo Vadis Psychotherapeut en Trainers.
Kortdurend Dynamische Psychotherapie, van de Ned. Ver voor Psychotherapie en de Ned. Voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten. Gespecialiseerd in hulpverlening aan mensen die zich geblokkeerd voelen in hun functioneren in relatie tot zich zelf en in relatie tot anderen en in de hulpverlening aan echtparen. Ervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg, managementorganisaties, kerkelijke en politieke instellingen en het onderwijs. Jan Bout is als psychotherapeut en behandelcoördinator werkzaam geweest in Beilen, in het Kenniscentrum voor Relatieproblematiek en op de klinische echtparengroepsbehandeling De Keerkring van GGZ Drenthe. Nu werkt hij in zijn eigen praktijk/ centrum als psychotherapeut voor individuen en paren en als trainer van partners.

Contacteer ons