Op zoek naar centrum psychotherapie?

centrum psychotherapie
 
Centrum voor Psychotherapie INDIGO.
Indigo in Lunteren. Locatie Centrum voor Psychotherapie. Indigo in Lunteren is onderdeel van de regio Veluwe Vallei Lees meer. Locatie Locatie Centrum voor Psychotherapie. Klomperweg 175 6741 PH Lunteren Afspraak maken, verzetten of informatie? Telefoon 0318 43 35 23 E-mail veluwevallei@indigogelderland.nl.
Psychotherapiecentrum.
Het Psychotherapiecentrum Twente is in 2008 opgericht en is ontstaan vanuit een initiatief van de Universiteit Twente, met als doel een goed en toegankelijk psychotherapie-aanbod te creëren voor studenten van het hoger onderwijs in de regio en medewerkers van de Universiteit Twente. Bij het centrum werken BIG-geregistreerde psychotherapeuten met veel ervaring met behandeling van deze doelgroepen.
Centrum in Balans Voor sportfysiotherapie, lichaamsgerichte psychotherapie, ademtherapie, haptotherapie en relatietherapie.
Bij Centrum In Balans ben je aan het juiste adres voor professionele hulp en begeleiding. Wij kijken samen welke therapie het beste bij je past. Ons team bestaat uit vier therapeuten met verschillende specialismen die jou kunnen ondersteunen. In onze praktijk werkt één haptotherapeut die tevens relatietherapeut is, twee therapeuten die lichaamsgerichte psychotherapie geven waarvan er één ook ademtherapeut is, en twee fysiotherapeuten waaronder een sportfysiotherapeut.
Pec ggz Specialist in Geestelijke Gezondheid.
Bij Pec ggz kunt u terecht voor diagnostiek en psychotherapie of andere behandelingen voor volwassenen met psychische klachten. Voor zowel generalistische als specialistische GGZ. Wij gaan in gesprek met de persoon achter de klacht. Kernwaarden van Pec ggz zijn specialistisch, zorgvuldig, persoonlijk, maatwerk, kleinschalig. Neem contact op. De wachttijd voor de Specialistische GGZ bedraagt per 01 april 2018 18-20 weken. De aanmeldingswachttijd is het aantal weken tussen het moment dat u zich aanmeldt en het moment waarop het eerste gesprek plaatsvindt. De behandelwachttijd voor de Specialistische GGZ is het aantal weken tussen het eerste gesprek en de start van de behandeling. Deze wachttijd varieert per behandeling en bedraagt per 01 april 2018 8 weken, in de tussenliggende periode vindt de vervolg intake plaats. Voor verzekerden die onder de koepel Multizorg vallen, Zorg en Zekerheid, ONVZ, ENO en ASR heeft Pec ggz een verkorte aanmeldingswachttijd van 6 8 weken. Generalistische Basis GGZ. Per 01 april 2018 bedraagt de aanmeldwachttijd voor de Generalistische Basis GGZ 4 weken en voor de behandelwachttijd 2 weken. Pec ggz is een kleinschalige, gespecialiseerde instelling in het centrum van Eindhoven voor de behandeling van volwassenen vanaf 18 jaar met psychische problemen.
Praktijk Bij1 Centrum voor Psychotherapie Zaanstreek-Waterland.
Centrum voor Psychotherapie Zaanstreek-Waterland. Menu Spring naar de inhoud. Kosten en vergoedingen. Behandeling die niet wordt vergoed. Praktijk Bij1 biedt psychotherapie bij eenvoudige en bij complexe problemen, waar u niet meer zelf uit komt. Onze praktijk is aangesloten bij Stichting 1nP.
Pro Persona Centrum voor Psychotherapie Lunteren YouTube.
Please try again later. Published on Jan 8, 2013. Pro Persona Centrum voor Psychotherapie Lunteren. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Pro Persona Overwaal Centrum voor angststoornissen Duration: 255.
Welkom bij Centrum voor Therapie, Praktijk voor Psychotherapie te Purmerend.
Welkom op de site van Centrum voor Therapie, Praktijk voor Integratieve Psychotherapie, Coaching Counseling te Purmerend. We zorgen goed voor ons lichaam: met gezonde voeding, regelmatig bewegen en een juiste houding houden we ons lichaam gezond. De mens is echter meer dan enkel het lichaam; het mentale aspect speelt een belangrijke rol in een gezonde balans tussen lichaam en geest.
Integratieve Psychotherapie bij Centrum Integrale Geneeskunde.
Ook is het belangrijk dat zij voldoende in staat is de aandacht te richten op knelpunten en cliënt te confronteren met schaduwkanten indien nodig. Renée van Steenderen. De integratieve therapeut die verbonden is aan het Centrum Integrale Geneeskunde is Renée van Steenderen. Naast Integratieve psychotherapie past zij tevens craniosacraaltherapie toe.

Contacteer ons