Zoeken naar opleiding integratieve psychotherapie

opleiding integratieve psychotherapie
 
Minke Koks Hendriks Franssen In Balans Therapie Nijmegen Bottendaal.
Daarnaast heb ik zelf de nodige levenservaring. Deze ervaringen breng ik in mijn werk mee. De opleiding tot Integratief Therapeut heb ik gevolgd aan de Academie voor Integratieve Psychotherapie. Overige relevante opleidingen.: Post-HBO Opleiding Integratieve Psychotherapie. Post-HBO Opleiding Integratieve Counseling.
De therapeut Op de gele weg.
Na het behalen van mijn diploma Sociaal pedagogische Hulpverlening, heb ik jaren in de Kinder en Jeugdpsychiatrie en de jeugdhulpverlening gewerkt. In september 2013 ben ik gestart met de 4 jarige opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.
Marion Janssen WELKOM op de website van CESUUR!
Een van de redenen waarom zij vervolgens de opleiding integratieve psychotherapie is gaan doen, is dat zij ook graag diepergaande en ingewikkelder problematiek van cliënten wilde kunnen behandelen. Een andere reden waren de praktische handvatten en tools die ze wilde leren gebruiken.
IDEE Therapie en training en Peter Spelbos.
Aan de Academie voor Psychotherapie behaalde ik het diploma van de post-HBO opleiding Integratieve Psychotherapie en een paar jaar daarna het Europees Certificaat Psychotherapie van de Europese Associatie Psychotherapie, de Europese standaard in psychotherapie. Ik heb een voorliefde voor existentiële therapie en beschouw me daarom vooral als existentieel therapeut.
Gediplomeerd coach/counselor SQ Bewust.
Afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. De Nederlandse Academie voor Integratieve Counseling Coaching NAVICC is een particulier opleidingsinstituut waar praktijkprofessionals uit het bedrijfsleven, de gezondheidzorg en de overheid studeren om hun coachings en counselingsvaardigheden te vergroten en hun praktijk en beroepsmogelijkheden verder uit te breiden. Als coach/counselor ben ik beëdigd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, een door de NOBCO erkende opleiding.
De Nieuwe Praktijk Rotterdam I Praktijk voor psychotherapie. marina De Nieuwe Praktijk.
Ik ben opgeleid tot integratief psychotherapeut, om verschillende soorten psychotherapie en technieken naar behoefte toe te passen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Interpersoonlijke psychotherapie IPT en Affectfobietherapie AFT. De therapeutische relatie die we aangaan staat voor mij centraal ongeacht welke richting we opgaan. Opleiding en werkervaring.
tot bloei! praktijk voor integratieve kindertherapie en coaching.
Ik volgde er de 4-jarige beroepsopleiding Integratieve Psychotherapie, met als specialisatie Integratieve Kindertherapie, de Basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen, alsmede de opleiding Algemene Medische en Psychosociale Basiskennis. In 2017 ontving ik voor deze opleding de erkenning van de Europese Associatie voor Psychotherapie, het Europees Certificaat voor Psychotherapie ECP.
CommSense Bureau voor beter leven.
Na mijn opleiding Integratieve Psychotherapie in Amsterdam onder de bezielende leiding van Jan Rademaker heb ik mijn praktijk opgestart. Tijdens het aansluitende masterjaar heb ik het ECP diploma European Certificate for Psychotherapy behaald en ben ik toegetreden tot de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie NAP.

Contacteer ons