Resultaten voor opleiding integratieve psychotherapie

opleiding integratieve psychotherapie
 
Gediplomeerd coach/counselor SQ Bewust.
Afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. De Nederlandse Academie voor Integratieve Counseling Coaching NAVICC is een particulier opleidingsinstituut waar praktijkprofessionals uit het bedrijfsleven, de gezondheidzorg en de overheid studeren om hun coachings en counselingsvaardigheden te vergroten en hun praktijk en beroepsmogelijkheden verder uit te breiden. Als coach/counselor ben ik beëdigd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, een door de NOBCO erkende opleiding.
Academie Vesta Welkom bij Academie Vesta.
Psychotherapie basis 25, jaar. Integratieve psychotherapie 4 jaar. Integratieve kinder en jeugdcounseling 2 jaar. Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie basis 25, jaar. Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie 4 jaar. De drie en vierjarige opleidingen kinder en jeugd psychotherapie zijn inclusief de erkende opleiding Psychosociale Basiskennis volgens de Plato normen.
vierjarige therapeutenopleiding Educatieve Academie.
Over de Vierjarige Therapieopleiding. De opleiding is gebouwd op en onderscheidt zich door volgende peilers.: Ervaringsgericht leren, theoretische kaders en praktisch/technisch oefenen komen evenredig aan bod. De werkalliantie en de grondhouding zijn de bedding van deze integratieve benadering. Heldere integratieve kaders ondersteunen onze methode: I.V-driehoek, vier kwadranten, integratief en integraal ontwikkelingsmodel, hypothesemodel. De docenten zijn integratieve therapeuten gespecialiseerd in één of meerdere basisrichtingen in de psychotherapie experiëntieelgeoriënteerde, cliëntgerichte, systeemgeoriënteerde, cognitieve-gedragstherapiegeoriënteerde, analytisch-georiënteerde en/of een bepaalde specialisatie zoals traumaverwerking, koppeltherapie, lichaamswerk.
Praktijk voor kindertherapie en ouderbegeleiding Ja Jottem! Op de website van Ja Jottem! geef ik informatie aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 15 jaar en hun ouders over integratieve kindert
In oktober 2003 begon ik met de 4-jarige opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Sinds juni 2007 ben ik afgestudeerd als integratief kindertherapeut en werk nu full-time in mijn Praktijk voor kindertherapie en ouderbegeleiding Ja Jottem.
Psychotherapie Ciska Mastenbroek Integraal Medisch Centrum.
Sinds 1994 ben ik als psycholoog werkzaam in de gezondheidszorg en bij de landelijke patiëntenvereniging. Daarnaast ben ik klassiek hypnotherapeut en volg momenteel de opleiding integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie N.A.P. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen N.I.P.
Opleiding: Integratieve Psychotherapie Millian.
Tijdens de opleiding Integratieve Psychotherapie van BGL worden actief inzichten en methodieken uit verschillende psychotherapeutische stromingen samengebracht. Zo kunt u als therapeut uw cliënten maatwerk bieden. Over de opleiding. De opleiding Integratieve Psychotherapie heeft een aantal kenmerken. Dit zijn de belangrijkste.:
Therapeutlidmaatschap VIT Therapeuten.
Je bent afgestudeerd aan een 3 of 4-jarige beroepsopleiding voor therapeuten in de geestelijke gezondheidszorg, met een integrale visie en werkwijze en hebt als zodanig voldaan aan de gebruikelijke, respectievelijk wettelijke opleiding en diplomering van één van de onderstaande opleidingsinstituten.: NAvP Nederlandse Academie voor Psychotherapie psychotherapie en kindertherapie. VOV voorheen Academie voor Polyenergetische Therapie. BGL Partners kindertherapie. Trance Art hypnotherapie. Vesta, Academie voor integratieve Psychotherapie.
Over Mij Praktijk Lapis Lazuli.
Na cursussen gevolgd te hebben op verschillende terreinen, zoals rebalancing, holistische massage, en intuitieve ontwikkeling, wilde ik me verder verdiepen in de psyche van de mens. Daarom ben ik de 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam gaan doen.

Contacteer ons