Meer resultaten voor psychotherapie drachten

psychotherapie drachten
 
Vestiging Drachten.
Home Contact Vestiging Drachten. Vestiging Drachten wildsea 2017-07-25T1232510000.: INTER-PSY is een GGZ instelling voor Basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ. INTER-PSY biedt psychische hulp in de vorm van diagnostiek, begeleiding en behandeling aan infants, kinderen, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten.
Psychotherapie Jeugd Drachten in Drachten Psycholoog Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Psychotherapie Jeugd Drachten. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Psychotherapie Jeugd Drachten. Gerelateerde bedrijven Psychotherapie Jeugd Drachten. De Lange West 7.
Psychotherapie Jeugd Drachten Wie zijn wij?
Wij zijn een maatschap van drie ervaren psychotherapeuten, gespecialiseerd in kinder en jeugd. Wij zijn met diverse andere praktijken gevestigd in een voormalig dienstencentrum, naast het van Haersmapark, centraal in Drachten. Is klinisch psycholoog, psychotherapeut en IMH-specialist. Zij is gespecialiseerd in psychodynamische psychotherapie lid NvPP.
Zoek je hulp? Psycholoog Drachten staat voor je klaar.
Als praktijkhouder van onze psychologenpraktijk in Drachten ben ik verantwoordelijk voor de goede sfeer, de professionaliteit van mijn medewerkers en het respectvol omgaan met iedereen die zich aanmeldt. Spreekt je dit aan en heb je behoefte aan hulp, neem dan gerust contact op met Psycholoog Drachten.
Psychotherapeuten Drachten psychotherapie-in.nl.
Hiemstra Mw drs. Psychotherapie Jeugd Drachten. In de buurt. Psychotherapeuten in Drachten. Helios Beeldende Therapie. Beeldende Psychotherapiepraktijk Ineke Borg. Psychotherapie Jeugd Drachten. Hiemstra Mw drs. 55.467 gemeente Smallingerland. 13.866 inwoners per psychotherapeut. 2018 psychotherapie in nederland over ons disclaimer handleiding contact.
Psychotherapie-drachten.nl.
Welkom op de website van Psychotherapie Drachten. Wij zijn een klein samenwerkingsverband van ervaren psychotherapeuten. Onze praktijken zijn voor GGZ volwassenen, zowel Basis als Gespecialiseerde. Wij bieden degelijk onderzoek en op maat gesneden zorg. De lijnen zijn kort, het contact is persoonlijk.
Heleen Mülder Psychotherapie-drachten.nl.
Vanaf 2002 werk ik in deze eigen praktijk te Drachten als psychotherapeut met kinderen, jongeren en jong-volwassenen en met ouders. Daarvoor werkte ik bij kinderpsychiatrie Groningen en als medisch psycholoog in het VU-ziekenhuis Amsterdam. Uitgangspunt voor mijn werk is dat ons gedrag en onze gevoelens voor een belangrijk deel worden bepaald door onze wordingsgeschiedenis. Door onze ervaringen van jongs af aan ontwikkelen we schemas, verwachtingen, angsten, schaamte. Dat kan ons helpen ons verder te ontwikkelen, maar er kunnen ook patronen ontstaan die ons hinderen in relaties, werk of ons zelfbeeld. Er ontstaan psychische klachten. Psychotherapie zie ik als een gezamenlijke zoektocht om de betekenis van klachten te achterhalen en de samenhang van de klachten met de voorgeschiedenis.
Psychotherapie Jeugd Drachten Welkom.
Welkom op de website van Psychotherapie Jeugd Drachten. Wij zijn een klein team van ervaren kinder en jeugdpsychotherapeuten. Onze praktijk is voor GGZ Basis en Gespecialiseerde en Jeugdhulp. Wij bieden degelijk onderzoek en op maat gesneden zorg gericht op kind, ouders en omgeving.

Contacteer ons