Zoeken naar psychotherapie hoofddorp

psychotherapie hoofddorp
 
Psychotherapeut.
De omgeving van de patiënt, zoals gezin en familie, speelt hierin vaak een prominente rol en wordt daarom in de diagnose en psychotherapeutische behandeling actief betrokken. Ook een klinisch psycholoog en de psychiater zijn wettelijk bevoegd tot het behandelen van patiënten door middel van psychotherapie.
Parigger de Heer Praktijk Psychotherapie Hoofddorp B.V. Nationale Zorggids.
Parigger de Heer Praktijk Psychotherapie Hoofddorp B.V. Parigger de Heer Praktijk Psychotherapie Hoofddorp B.V. J C Beetslaan 163. 2131 AL HOOFDDORP. Parigger de Heer Praktijk Psychotherapie Hoofddorp B.V. J C Beetslaan 163. 2131 AL HOOFDDORP. Routebeschrijving naar hier. Route Routebeschrijving vanaf hier.
2018 Praktijk voor Psychologie/Psychotherapie 25 jaar Home.
De Praktijk voor Psychologie/Psychotherapie bestaat 25 jaar en is een praktijk voor psychotherapie, in de regio Heemstede, Bennebroek, Hillegom, Lisse, Haarlem en Hoofddorp, Nieuw-Vennep. Natuurlijk zijn mensen uit andere regio's' ook welkom.De basishouding is samen met u zoeken naar mogelijkheden om uw functioneren in een zo beperkt mogelijke tijd te verbeteren en dat u weer grip heeft op uw leven.
Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten.
Welkom op de website van de Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten! De CVPPP is de Nederlandse vakvereniging waarbij de relatie tussen christelijk geloof en de vak gebieden psychiatrie, psychologie en psychotherapie centraal staat. De CVPPP organiseert jaarlijks twee studiedagen, publiceert het wetenschappelijke kwartaalblad Psyche Geloof, heeft regionale studiekringen, houdt op deze site een verwijslijst bij van gewone leden en biedt diverse voordelen voor leden.
Rooij, C.E. van Karin Vereniging Pesso-PsychotherapieVereniging Pesso-Psychotherapie.
Pessotherapie in het buitenland. Profiel van Rooij, C.E. Als verpleegkundig specialist GGZ werkzaam voor 4 huisartsenpraktijken in de Haarlemmermeer. Er worden screenings uitgevoerd, kortdurende behandelingen geboden; zowel steunend-structurerend als inzichtgevend. Het Pesso gedachtengoed krijgt binnen de behandeling/begeleiding een plaats. 2131 BB Hoofddorp.
Groepspsychotherapie anno 2018 Programma.
Hij is hoofdopleider psychotherapie bij PDO-GGZ Leiden/Rotterdam en Utrecht en hoofdredacteur Tijdschrift voor Psychotherapie. 1035: uur Groepen in kwaliteitsstandaarden en generieke modules. 1100: uur Pauze. 1130: uur Groepstherapie en de therapeutische relatie. Anton Hafkenscheid, klinisch psycholoog en psychotherapeut, Sinai Centrum, Arkin te Amersfoort. Hoofddocent postdoctorale opleidingen RINO Groep, Radboud Centrum Sociale Wetenschappen Nijmegen en Katholieke Universiteit Leuven. 1210: uur Intermezzo 1: De groep komt aarzelend op gang demonstratievideo NVGP. José van Reijen, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hoofd-docent groepsdynamica en groepspsychotherapie RINO groep en RCSW. Zij is voorzitter van de NVGP. Charles Huffstadt, groepspsychotherapeut en supervisor, afdeling Persoonlijkheidproblematiek, PsyQ en zelfstandig gevestigd te Den Haag. 1235: uur Lunch. 1335: uur MBT-G: de groep als oefentuin om te leren mentaliseren. Ingrid Krijnen, psychotherapeut, MBT-therapeut en behandelcoördinator MBT-deeltijd, zorglijn persoonlijkheidsstoornissen, GGZinGeest te Hoofddorp.
Home.
Welkom op de website van Greta Groen praktijk voor psychotherapie in Hoofddorp. Op deze site vindt u informatie over psychotherapie en wat u van mij als therapeut kunt verwachten. Verder biedt de site praktische informatie en informatie over de behandelwijze, tarieven en hoe u zich kunt aanmelden.
Home.
Dit betekent o.a. dat wij een beroepscode hebben en op regionaal nivo samen werken. Haarlemmermeer in Hoofddorp is een praktijk van samenwerkende psychologen in de eerste lijn, d.w.z. in direct contact met de huisarts en de praktijkondersteuner van de huisarts.

Contacteer ons